Fynske forfattere 4

by

Har du allerede besøgt Bogforum? Skal du besøge Bogforum i weekenden? Du kan opleve flere fynske forfattere live i disse dage, hvis du vover dig indenfor i det glade mylder af bogelskere.

En af dem er Jun Feng, som er lyriker. Han er født i Kina, er politisk flygtning og filosof. Han har bl.a. udgivet “At leve i en fortælling” og digtsamlingen “Mod nord”. Jun Feng er i færd med at oversætte Kierkegaard til kinesisk. En anden er Martin Jensen, hvis middelalderkrimiserie om Eske Litle, byfoged i Assens, nu kan fås som paperback. Martin har også skrevet skønlitterære værker som “Den første sten” og “Landet et sted”. En tredje fynsk forfatter er Josefine Ottesen, der er kendt for sine fantasytrilogier, og som nu er aktuel med nye bøger i to nye serier: “Hulerikkerne fra Syvstammetræet” og “Det døde land”.

Vi spænder da også over alle genrer her på Fyn, hvis vi skal dømme ud fra de tre forfattere: Vi kan digte, filosofere, oversætte, skrive skønlitteratur og fagbøger, skrive historiske romaner, skrive krimier og fantasy, skrive for unge og for voksne. Og det er bare tre ud af mindst 100 fynske forfattere.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: