by

anita nair set via frk. browns telefon

 

som lovet tidligere i dag beretter cindy lynn brown lidt om mødet med anita nair i går aftes på mimeteatret:

Anita Nair viste sig at være en glimrende og passioneret fortæller. Hun svarede intelligent og velovervejet på spørgsmålene om kunst, køn, kærlighed og hendes litterære stil.

Hun fortalte blandt andet at formålet med at skrive ”Mistress” som snart udkommer på dansk med titlen ”hjertets ni ansigter” var at undersøge, hvad kunsten egentlig betyder og hvilken rolle den spiller i dag. Hun lader bogens forskellige fortællere have forskellige holdninger til dette og ved at lade dem mødes og støde sammen åbner romanen op for en masse spørgsmål om kunst, hvad det vil sige at have et kunstnerisk kald og om det er foreneligt med at stræbe efter berømmelse og gerne ville have et publikum. I Anita Nairs eget tilfælde spiller hendes kunst en altafgørende rolle, hun fortalte at selv om det kan være en kamp, selv om det er forbundet med både smerte og usikkerhed, så er hun aldrig nogensinde fyldt med en så intens glæde som når hun er i skriveproces. Al mental energi går ind i bogen og hun har ikke behøv for at spille roller, der er hun 100 % sig selv og intet andet kan fylde ligeså meget i hendes liv som kunsten.

Den talentfulde filippinske forfatter Lakambini Sitoy som pt. er bosat i Danmark læste efter pausen et uddrag af sin nyeste roman, Jungle Planet som viste sig at være både stærk og underholdende, med en intens og præcis stemmeføring.

Desuden var der buffet med indiske snacks og frugter og indisk chai i baren, i det som altid stemningsfyldte Mimeteater

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: