Kaos

by

Kaos

Alt er kaos lige nu, og jeg har for første gang, sådan for alvor, spekuleret over, hvad søren der fik mig til at sige ja tak til denne her opgave.

For det første manglede halvdelen af optagelserne på den sølvfarvede, for det andet har jeg været til forældrekomsammen for at hilse på og sige: Værsgo, ytr! idet et af pædagogernes temaer var ind – og udflytningshistorier fra forældre.

Men når først en far har taget sig sammen til at snakke, er det jo ikke nok men indflytningen, så får man selvfølgelig det hele: Øjeblikket, da det gik op for forældrene, at deres barn var handicappet, forfærdelsen, afhængigheden af et samfund, som måske ikke altid har det til rådighed, som man kunne ønske sig. Det vælter ud, og jeg kan ikke stå i et hjørne af rygerummet og tage notater, dertil er det simpelthen for nært.

Så lige nu er hovedet ikke alene fyldt med alle indtrykkene, også en etisk balancegang huserer, for der bliver ikke plads i bogen til de lange betroelser, og vil man så ikke føle sig udnyttet, når man har øst af sit hjerte, og kun et kort referat bliver synligt for verden?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: