Odense Lyrikfestival, Seimi Nørregaard

by

Seimi Nørregaard født 1975, debuterede i 2005 med digtsamlingen Jeg forventer en masse.

Hun er uddannet på Nordisk Teaterskole og har arbejdet med manuskripter, skuespil, koreografi, scenografi og mange former for performance.

Hun har optrådt med lyrik og spoken word til mange forskelligartede events bl.a. på Roskildefestivalen og også på tour i Syrien med en overhead performance af lydinstallation og spoken word.

Seimi Nørregaards seneste udgivelse er Væggene har ører, 2006.

Seimi Nørregaard arbejder tværkunstnerisk, hun interesserer sig både for det rumlige, det visuelle og det auditive element, det mærkes i hendes kunst, hvor hun ikke begrænser sig til en enkelt genre eller adskiller sine forskellige udtryksformer skarpt.

Der er derfor en fornemmelse af helhed også i hendes tekster, af at alle sanser bliver taget i brug. Der er både alvor og af til en fornemmelse af ensomhed og isolation i hendes digte, men samtidig er der altid humor og farver og leg med lyde og ord, teksterne rummer således også indholdsmæssigt hele livets spektrum af tilstande.

Vi glæder os til at opleve Seimi Nørregaard på scenen og er glade for at byde hende velkommen søndag eftermiddag på Odense lyrikfestival.

seiminorregard.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: