Nye ansigter

by

Den sidste uge har været hektisk. Aldrig har jeg sendt og modtaget så mange mails på så kort tid. Der er gået nyhedsbreve og invitationer ud til flere hundrede mennesker – hele det store netværk, som Litnets bestyrelse har tilsammen. I dag har pressen så fået besked om vores første forfatteraften.

Mange har svaret tilbage, enten med en personlig hilsen eller ved at tilmelde sig nyhedsbrevet eller arrangementet med Morten Hesseldahl den 24. Jeg glæder mig til at møde nogle af dem, jeg har mailet med, og få ansigter på navnene. For et af formålene med Litnet er lige præcis at bringe folk sammen.

Nogle sidder alene og oversætter bøger, andre arbejder på forlag eller i en boghandel med en halv snes ansatte, men kender kun dem i deres egen butik, ikke de andre i byen. Det vil vi gerne lave om på. Derfor åbner vi også dørene – og baren 😉 – en time før tid den 24., så der bliver mulighed for at hilse på andre, hvis man har lyst til det. Og hvis du ikke kender nogen i forvejen, så er vi i hvert fald syv i bestyrelsen, der gerne vil hilse på dig.

Forfattere, forlagsfolk, boghandlere, bibliotekarer, undervisere, litteraturstuderende og andre bogfolk har fået mulighed for at tilmelde sig først. Fra i dag kan alle tilmelde sig. Så skynd dig, hvis du vil med.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: