Velkommen

by

Var du en af dem, der troppede op på rådhuset en mandag formiddag for at høre Paulo Coelho fortælle om sit liv og sine romaner på H.C. Andersens fødselsdag? Var du så heldig at få billet, da Carsten Jensen var i byen, eller måtte du gå forgæves, fordi der var overvældende mange interesserede? Har du været med til Poesi Galore på Teater Momentum eller siddet på Café Optimisten og lyttet til de lokale digtere fra lyrikgruppen Fly? Så ved du, at litteraturen lever og har det godt. Litnet er blevet til for at løfte litteraturen ud af bøgerne, skabe netværk mellem Odenses bogfolk og sikre mange flere gode arrangementer for alle bogelskerne.

Odense har godt et dusin boghandeler og antikvariater, lige så mange forlag, et af landets seks centralbiblioteker, et stort universitetsbibliotek, en række forfattere og fortællere og endnu flere dansklærere og litteraturstuderende. Byen er simpelthen fuld af mennesker, som bruger deres profesionelle liv på bøger og litteratur. Litnet er stiftet for at bringe folk sammen, så vi kan skabe et litterært miljø i byen.

Hvis du vil være med, så kom til vores første arrangement den 24. januar. Det handler om spændingsbøger. Er krimier og spændingsbøgerne en gøgeunge, der flytter salget fra andre bøger? Eller skyldes deres succes, at resten af litteraturen er blevet for vindtør og glemmer at fortælle de spændende historier? Vi har inviteret en bestseller-forfatter med en fortid i forlagsbranchen og en kritiker (se www.litnet.dk). Kom, lyt og diskutér, og få lejlighed til at hilse på nogle af de mange andre, der lever et liv fuld af bøger.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: